Carrefour Valentin Besançon Shopping Centre, Ecole Valentin/Besançon, France

  • Type de bâtiment:
  • Stationnements étagés
  • Bâtiments commerciaux
Plein écran Fermer

The Carrefour shopping centre is expanding its retail and hypermarket areas.

A car park built as an extension on the roof of the existing Carrefour Shopping Centre with spaces for 250 vehicles.

Extensive use of HPKM® and HPM® systems made it possible for no support to be used along the highway. Several posts were connected to beams via HPKM® and again no shoring was required.

Détails du Projet

Taille du projet:
2,600 m2
Développeur:
Carrefour
Entreprise de construction:
BREUIL CONSTRUCTION
Designer structurel:
BEG Ingenierie
Année de réalisation:
2019
Année de livraison:
2020

Solutions offertes

Consultez nos experts

Romain Cressens

Romain Cressens

Cell +33 (0)7 79 98 31 06
romain.cressens@peikko.com